Contact: 0751078002
Sensodyne Pasta de dinti ProSmalt 75ml

Producător:

GlaxoSmith
GlaxoSmith
Sensodyne Pasta de dinti ProSmalt 75ml

23,10 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
16 lei - Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

GlaxoSmith Pasta de dinti Sensodyne ProSmalt 75ml

 

Indicatii:

Sensodyne Prosmalt o pastă de dinţi special concepută pentru a ajuta la remineralizarea smalţului şi a proteja dinţii de acţiunea substanţelor acide conţinute de anumite alimente.
Stilul de viaţă modern şi preocuparea pentru o dietă cât mai sănătoasă au condus la o creştere a incidenţei eroziunii dentare/ cauzate de substanţele acide din multe alimente şi băuturi precum fructele/ sucurile din fructe/ băuturile carbogazoase sau vinul.
Eroziunea acidă se manifestă prin vulnerabilizarea smalţului dinţilor şi o deteriorare graduală a acestuia. În timp/ ca urmare a acţiunii substanţelor acide/ suprafaţa dinţilor devine mai moale şi se subţiază/ ceea care o face vulnerabilă şi la un simplu periaj/ dinţii pot căpăta un aspect subţiat/ iar marginile acestora pot prezenta o anume transparenţă.
Noul Sensodyne Prosmalţ este o pastă de dinţi pentru utilizare zilnică/ care protejează împotriva eroziunii acide/ ajutând la reîntărirea smalţului vulnerabil. Are abrazivitate redusă/ iar conţinutul său bogat în fluor ajută la remineralizarea smalţului.
Pe lângă protecţia împotriva efectelor eroziunii acide/ Sensodyne Prosmalţ are şi toate beneficiile unei paste de dinţi obişnuite: protecţie anti-carie/ curăţare şi prospeţime.


Mod de utilizare :
Spalati-va de 2-3 ori/zi cu Sensodyne ProSmalt in locul pastei de dinti obisnuite .
Gama Sensodyne Prosmalt include pastele de dinti Prosmalt/ Prosmalt Gentle Whitening si Prosmalt Junior/ apa de gura Sensodyne Prosmalt si periuta de dinti extra soft Sensodyne Prosmalt.

 

Ambalare:

75ml


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.

Promotii