Contact: 0751078002
Sendo Tensiometru Advance BP Monitor

Producător:

A&D Pharma
Sendo Tensiometru Advance BP Monitor
336,86 Lei

285,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
16 lei - Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Sendо ADVANCE reprezintă tensiometrele electronice pentru măsurarea tensiunii arteriale la nivelul braţului. Cele trei avantaje care transformă Sendо ADVANCE în modelul pentru mii de măsurători exacte sunt următoarele:

Precizie extraordinară;
Rezistenţă la utilizare îndelungată;
Uşor de întrebuinţat – este prevăzut doar cu un buton.
Pentru crearea unui tensiometru atât de rezistent/ cum este Sendо ADVANCE/ sunt necesare tradiţii. Inginerii japonezi/ care proiectează şi produc tensiometrele electronice Sendо/ sunt unii din pionierii tensiometrelor electronice. În decurs de peste 30 de ani/ această echipă dezvoltă şi desăvârşeşte tehnologii de măsurare. Rezultatul acestei analize este Sendо ADVANCE – un tensiometru ce combină cele trei cele mai importante caracteristici ale tensiometrului pentru acasă – exactitate ireproşabilă/ rezistenţă în timp şi este uşor de utilizat.

Datorită tuturor acestor avantaje şi a garanţiei de 5 ani/ unica de acest gen/ farmaciile îl recomandă drept un model preferat/ cel mai uşor de utilizat de către fiecare acasă.

Sendо ADVANCE măsoară şi indică pe display limita superioară şi inferioară a tensiunii arteriale/ precum şi pulsul. Exact/ clar şi facil. În plus/ Sendо ADVANCE mai prezintă un avantaj: tensiometrul indică aritmia şi menţionează existenţa acesteia pe ecran. Astfel/ în cazul în care aveţi un puls aritmic/ veţi primi un semnal imediat de la tensiometrul dumneavoastră Sendо.

În completare/ tensiometrеle Sendо clasifică rezultatele măsurătorii în conformitate cu standardele Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. În partea stângă a display-ului există o scală specială pe care se menţionează ce valoare are tensiunea – mică/ normală sau mare.


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.

Promotii