Contact: 0751078002
Polisano Silimarina Forte 150mg 60cpr

Producător:

Polisano
Polisano
Polisano Silimarina Forte 150mg 60cpr

19,03 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
16 lei - Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Silimarina Forte 150 mg comprimate
Un comprimat de Silimarina Forte 150 mg contine: 150 mg silimarina exprimata ca silibina si alte ingrediente.

Silimarina este un produs natural care se obtine din semintele plantei Armurariu (Silybum marianum (L) Gaerth). Silimarina este un amestec format din mai multe flavonoide, componenta principala fiind silibina. Planta din care se extrage silimarina sustine si regleaza functiile ficatului.

Actiunea silimarinei se datoreaza compozitiei complexe de flavonoide, care nu permit trecerea substantelor toxice in ficat si favorizeaza eliminarea lor din organism.

Silimarina protejeaza organismul de toxinele din apa si alimente, de efectele nedorite ale diferitelor substante toxice pentru ficat si de consumul, pe termen lung, de alcool.

Silimarina ajuta la refacerea ficatului prin stimularea producerii de proteine.

Silimarina 35 mg, Silimarina 70 mg sau Silimarina Forte 150 mg comprimate sunt produse cu substante active naturale care ajuta la intretinerea, protejarea si recuperarea functiilor ficatului. Aceste produse pot reduce riscul formarii concretiunilor pietroase in fiere si favorizeaza digerarea mai buna a alimentelor.

Indicatii:
Produsele Silimarina 35 mg, Silimarina 70 mg si Silimarina Forte 150 mg comprimate sunt recomandate ca suplimente alimentare persoanelor cu probleme de functionare ale ficatului, precum si persoanelor care lucreaza in medii toxice sau care prezinta sensibilitate crescuta la substante chimice (pe care le manipuleaza sau le utilizeaza ca tratament medicamentos).

Administrare:
Cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineata si seara, timp de cel putin 3 luni.
Se poate administra cate 1 comprimat pe zi timp de 3 luni pentru a evita aparitia modificarilor in structura ficatului.

Prezentare:
60 comprimate


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.

Promotii