Contact: 0751078002
Polipharma SlimDream Activ x 60cps

Producător:

Polipharma
Polipharma
Polipharma SlimDream Activ x 60cps

68,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:Stoc limitat
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17 lei - Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

 

 

SlimDream Activ x 60cps (Polipharma)

Cutie 60 cps ( 3 blistere X 20 cps)

O capsulă de SlimDream Activ conţine: 400 mg extract uscat din boabe de cafea verde (Coffea Arabica L.) cu conţinut min. 50% acid clorogenic/ capsule gelatinoase (gelatină/ dioxid de titan)/ Star Cap 1500 (amidon de porumb şi amidon pregelatinizat)/ agenţi antiaglomeranţi (dioxid de siliciu coloidal/ săruri de magneziu ale acizilor graşi).

Componentul natural principal al extractului uscat din boabe de cafea verde (crude) este acidul clorogenic (cu un conţinut min. 50 %/ echivalent la minim 200 mg în produsul SlimDream Activ). Acesta are proprietăți antioxidante şi este responsabil de controlul  pierderii greutăţii corporale. Utilizarea boabelor crude de cafea verde asigură un nivel mai ridicat de acid clorogenic/ care se distruge parțial prin procesul de prăjire a cafelei și care nu se mai regăsește în consumul curent de cafea cu aceleași beneficii de sănătate.

Indicatii:
SlimDream Activ conține un extract natural din boabe de Cafea verde/ care ajută la pierderea în greutate și la controlul greutății corporale/ ca parte a unei diete alimentare controlate caloric.

SlimDream Activ susţine metabolismul (prin reducerea absorbției de zahăr și de grăsimi din tractul digestiv/ prin neutralizarea radicalilor liberi din organism) și ajută la menținerea în limite normale a greutății corporale.

Porţia zilnică recomandată pentru adulţi (persoane peste 18 ani):
1 capsulă de 2 ori pe zi/ cu aproximativ 30 minute înainte de masă.
Porţia poate fi crescută la 3-4 capsule pe zi/ în funcție de necesarul persoanei care utilizează produsul și răspunsul personal obținut/ utilizînd primul nivel de administrare recomandat/ fără a se depăși doza zilnică totală de 1600 mg extract uscat de boabe de cafea verde (4 capsule/ max. 160mg cafeină)

Menţiuni şi atenţionări speciale:
Produsul conţine cafeina (max. 40 mg/capsulă şi max. 80mg/portie zilnică recomandată).

Nu se recomandă persoanelor (copii/ adolescenți) sub 18 ani/ femeilor însărcinate sau care alăptează/ precum si in caz de afectiuni cronice grave.

Poate afecta durata si calitatea somnului: a se administra cu prudenta dupa orele 17.

A nu se depăşi porţia zilnică recomandată.
A se păstra la temperaturi sub 250C/ în ambalajul original.
 


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.

Promotii