Contact: 0751078002
GlaxoSmith Sensodyne Repair & Protect pasta dinti 75ml

Producător:

GlaxoSmith
GlaxoSmith
GlaxoSmith Sensodyne Repair & Protect pasta dinti 75ml

25,63 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
17 lei - Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

GlaxoSmith Sensodyne Pasta Repair & Protect 75ml

 

 

Indicatii:

Sensodyne Repair & Protect/ o pasta de dinti inovatoare care contine formula unica NovaMin®/ adaptata special pentru ingrijirea orala dintr-o tehnologie dezvoltata initial pentru stimularea regenerarii osoase.
Folosind tehnologia revolutionara NovaMin®/ Sensodyne Repair & Protect identifica zonele sensibile ale dintelui/ formand la nivelul dentinei expuse un strat protector/ asemanator cu cel natural al dintelui/ care ajuta la repararea si protectia continua a zonelor sensibile.
Adaptarea NovaMin® pentru folosirea in compozitia unei paste de dinti a reprezentat o provocare tehnologica. Atunci cand intra in contact cu apa/ NovaMin® reactioneaza rapid eliberand ioni de calciu si de fosfat/ elemente care intra în compozitia naturala a dintelui.
NovaMin® reprezinta o tehnologie avansata/ demonstrata clinic/ pe baza de calciu si fosfat/ care construieste un strat reparator microscopic pe suprafata dentinei expuse/ imitand compozitia anorganica a dintelui.
Acest strat este mai dur decat dentina naturala/ ceea ce-l face mai rezistent la provocarile zilnice prezente in cavitatea orala.

Sensyne Repair & Protect reprezinta un progres tehnologic in ingrijirea orala de zi cu zi/ permitand persoanelor afectate de hipersensibilitate dentara sa faca mai mult decat sa amelioreze hipersensibilitatea dentinei.

Prin periaj de doua ori pe zi/ Sensodyne Repair & Protect ii ajuta sa repare continuu dentina expusa si ofera protectie substantiala.
Folosita zilnic/ ca oricare alta pasta de dinti/ Sensodyne Repair & Protect repara permanent zonele sensibile ale dintelui si ajuta la prevenirea aparitiei sensibilitatii.
In plus/ asigura toate beneficiile unei paste de dinti obisnuite/ precum protectie completa/ curatare si prospetime.
Ambalare:

Tub de 75 ml


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.

Promotii