Contact: 0751078002
Ewopharma Revalid 30 capsule

Producător:

Ewopharma
Ewopharma
Ewopharma Revalid 30 capsule

44,85 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
16 lei - Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Revalid capsule


Revalid CAPSULE se relanseaza cu un nou design/ mai dinamic/ mai modern si mai plin de vitalitate si cu o formula complexa ce contine atât substantele constituente ale parului si unghiilor/ cât si activatorii reactiilor metabolice ce stau la baza formarii noilor radacini. De asemenea/ substantele continute în compozitia REVALID sunt esentiale în formarea keratinei (care da rezistenta firului de par) si a melaninei (care da culoare firului de par).

În plus/ Revalid contine în exclusivitate oligoelemente chelatate cu aminoacizi/ astfel încât acestea sunt protejate si transportate prin circulatie pâna la locul optim de actiune la radacina firului de par si a unghiei.

Aceasta protectie faciliteaza o asimilare eficienta în procesele enzimatice si metabolice/ absorbtia nefiind influentata de alti constituenti alimentari.

Absorbtia este de 80% în cazul chelatarii/ fata de procente cuprinse între 1-60% în mod obisnuit/ ceea ce se traduce printr-o eficacitate remarcabila.

REVALID CONTINE 3 OLIGOELEMENTE CHELATATE:

FIER - pentru combaterea fragilitatii.
Fierul este esential pentru globulele rosii din sânge/ care asigura transportul de substante nutritive catre radacina firului de par.

CUPRU - pentru o culoare vivace si naturala
Cuprul este esential pentru sinteza keratinei - care da structura firului de par - si a melaninei - cea care da culoare firului de par.

ZINC - pentru elasticitatea parului
Rol esential alaturi de fier în transportul globulelor rosii care alimenteaza pielea capului.

Actiune terapeutica
Datorita compozitiei sale/ Revalid acopera necesarul fiziologic si compenseaza carentele nutritive ale parului si unghiilor. Stopeaza caderea parului/ stimulându-i în acelasi timp cresterea/ reda vitalitatea si frumusetea parului fragil sau tern/ combate matreata/ pruritul si seboreea (parul gras).

Revalid este recomandat în tratarea :

    Alopeciei difuze/ androgenice si seboreice;
    Alopeciei seuncare unei boli severe/ sarcinii;
    Alopeciei datorate unor cauze medicamentoase sau hormonale;
    Alopeciei din cauze necunoscute;
    Deteriorarii structurii parului: par despicat/ fragil/ tern;
    Tulburarilor de crestere ale unghiilor: unghii friabile/ fragile sau cu aspect neatragator.Compozitie:
O capsula Revalid contine: DL-metionina 100 mg/ L-cistina 50 mg/ D-pantotenat de calciu 55 mg/ clorhidrat de tiamina 1/65 mg (vit. B1)/ clorhidrat de piridoxina 11 mg (vit. B6)/ acid paraaminobenzoic 20 mg/ extract de mei 50 mg/ extract de germeni de grâu 50 mg/ drojdie de bere 50 mg/ complex de mineral chelat 65 mg-corespunzator la Fe 2 mg/ Zn 2 mg/ Cu 0/5 mg si excipienti.

Explicatie
1. 2 aminoacizi cu sulf (elemente constitutive ale keratinei)
2. 4 vitamine esentiale pentru sinteza keratinei (elementul principal din firul de par)
3. 3 componente nutritive naturale : extract de mei/ extract de germeni de grâu/ drojdie de bere uscata - cele mai bogate surse naturale pentru Vitamina B/ acid para-aminobenzoic si vitamina E - esentiale pentru un par sanatos.

Revalid reprezinta o asociere complexa de factori vitaminici/ aminoacizi/ proteine/ minerale si oligoelemente cu valoare biologica ridicata (fier/ cupru si zinc)/ indispensabile pentru cresterea si vitalitatea parului si a unghiilor.

Drojdia de bere si germenii de grâu contin proteine cu valoare biologica comparabila proteinelor animale/ vitamine/ minerale si oligoelemente. Ele reprezinta cele mai bune surse naturale ale complexului de vitamine B si de acid para-aminobenzoic.

Germenii de grâu sunt cea mai buna sursa de vitamina E.

Aminoacizii cu sulf (cisteina si metionina) sunt constituenti esentiali ai keratinei/ component de baza ce intra în structura parului si a unghiilor.

Cuprul (indispensabil pentru sinteza keratinei si melaninei) si fierul au un rol important în prevenirea caderii parului.

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la una din componentele preparatului. Tratamentul cu sulfamide/ deoarece efectul acestora poate fi diminuat.

Mod de administrare:
Doza uzuala este de câte 1 capsula de 3 ori/zi. Desi s-au obtinut rezultate favorabile dupa prima luna de tratament/ pentru a obtine efectul dorit se recomanda o cura de 3 luni cu Revalid.

În functie de gravitatea cazului se recomanda începerea tratamentului cu o doza de atac de câte 2 capsule/ de 3 ori pe zi/ timp de o luna/ dupa care se trece la doza de întretinere: 1 capsula/ de 3 ori pe zi înainte sau în timpul meselor.

Precautii particulare:
Revalid este în general bine tolerat. La administrarea a 6 capsule pe zi pot aparea tulburari digestive usoare. În astfel de cazuri se va trece la doza de întretinere de 3 capsule pe zi.
Se va administra cu precautie în timpul sarcinii. Se va cere avizul medicului înainte de începerea tratamentului. Se va adopta o alimentatie echilibrata si variata.

Se vor evita: regimurile restrictive severe (vegetarian sau hipocaloric foarte strict); tratamentele agresive: decolorari/ vopsiri si ondulari permanente frecvente; abuzul de sampoane/ uscarea la cald/ întinderile mecanice excesive sau expunerea prelungita la soare.

Forma de ambalare :

Cutie 30 capsule


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.

Promotii