Contact: 0751078002
Dacia Plant Ingeras Imunostimulent sirop 200ml

Producător:

Dacia Plant
Dacia Plant
Dacia Plant Ingeras Imunostimulent sirop 200ml

22,43 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
16 lei - Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Dacia Plant Ingeras Imunostimulent sirop 200mlIndicatii:
Siropul Imunostimulent este un produs natural recomandat copiilor sub 14 ani pentru functionarea normala a sistemului imunitar.
Imunitatea reprezinta capacitatea organismului de a opune rezistenta in fata agentilor patogeni.
Imunitatea poate fi clasificata in: imunitate naturala (obtinuta inca de la nastere) si imunitate dobandita care/ la randul ei/ este de doua tipuri: pasiva si activa.
Imunitatea pasiva se obtine prin transferul de anticorpi din sangele mamei la nou-nascut (copilul se naste cu imunitate antiinfectioasa/ pe care insa o pierde treptat in 3-6 luni dupa nastere)/ prin alaptare (anticorpii materni se transmit prin lapte/ procesul de alaptare contribuind astfel la cresterea rezistentei antiinfectioase a sugarului) si prin administrarea de seruri imune si/sau imunoglobuline umane; durata imunitatii astfel obtinute este temporara (14-21 de zile).
Imunitatea activa se obtine in mod natural (dupa trecerea printr-o boala infectioasa) sau in mod artificial (prin vaccinare).
Stimularea imunitatii cu produse naturale reprezinta o metoda activa de crestere a imunitatii pentru toate liniile: celulara/ umorala/ specifica si nespecifica (complement/ lizozim/ interferon etc).
Deficientele imunitare scad rezistenta organismului la infectii care/ in acest mod pot fi mult mai usor contactate. Scaderea imunitatii/ in general/ lasa organismul descoperit in fata afectiunilor/ putand fi astfel invadat de microorganisme patogene (bacterii/ virusuri/ ciuperci)/ motiv pentru care apare necesitatea stimularii mecanismelor naturale de aparare.
- functionarea normala a sistemului imunitar (sustine organismul in lupta impotriva virusurilor/ bacteriilor si ciupercilor) la nivelul tuturor aparatelor si sistemelor (respirator/ urinar/ digestiv etc).
Contraindicatii:
Febra peste 38 grade Celsius/ boli autoimune/ transplant de organe/ alergie la oricare dintre componentele produsului.
Compozitie:
Sirop de fructoza 70%/ echinacea (Echinacea purpurea) - extract hidroalcoolic cu 4% polifenoli din parți aeriene (60%); astragalus (Astragalus membranaceus) - extract hidroalcoolic 10:1 din radacini (20%); soc (Sambucus nigra) - fructe (20%); uleiuri esentiale (0/005%) din: brad (Abies alba)/ lamaie (Citrus limonum)/ salvie (Salvia officinalis).
Administrare:
Copii intre 1 si 3 ani: cate 2/5 ml de sirop de 3 ori pe zi.
Copii intre 4 si 6 ani: cate 5 ml de sirop de 3 ori pe zi.
Copii intre 7 si 14 ani: cate 10 ml de sirop de 3 ori pe zi.
Siropul se administreaza ca atare sau diluat in 100 ml de ceai (1/2 de pahar)/ cu 30 de minute inaintea mesei.
Ambalare:

flacon cu 200 ml


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.

Promotii