Contact: 0751078002
Biofarm Hepatoprotect Regenerator 28cp

Producător:

Biofarm
Biofarm
Biofarm Hepatoprotect Regenerator 28cp
23,07 Lei

16,00 Lei

* Prețul include TVA
Disponibilitate:în stoc
Recomanda unui prieten

**
Modalitati de plata RAMBURS | VISA | MASTERCARD Modalitati de transport
CURIER RAPID:
16 lei - Vezi livrari
* Fotografiile sunt cu caracter informativ. Producătorul poate schimba ambalajul produsului fără a ne notifica în prealabil.
Descriere

Indicatii:
Fosfolipidele au rol esential in organismul uman/ ca elemente structurale ale mebranelor/ pentru activarea sistemelor enzimatice de la acest nivel si ca reglatori ai functiilor de schimb intre compartimentul intracelular si extracelular.
Fosfolipidele esentiale din Hepatoprotect Regenerator sunt deja sintetizate si corespund/ prin structura lor chimica/ fosfolipidelor endogene.
Aceste fosfolipide esentiale sunt incorporate ca molecule intacte in membranele celulelor ficatului/ mentinand echilibrul energetic al acestuia/ metabolismul lipidelor si al fluxului biliar.
Armurariul (Silybum marianum) este o planta cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile sale benefice asupra organismului uman/ ce contine silimarina/ o substanta ce contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ/ cu efect mai pronuntat la nivelul organelor in care procesele metabolice sunt mai active - cum este cazul ficatului. 

Mod de administrare:
Pentru adulti/ cate 2 capsule de 3 ori pe zi sau cate 3 capsule de 2 ori pe zi.

Ambalare:
Cutie X 28 capsule


Opinii


Nici o opinie. Fii primul care adaugă o opinie despre acest produs.

Promotii